за Цветните Хора

Кой стои зад Празника на цветовете?

Ние сме цветните хора и стоим зад Празника на Цветовете!Това сме все хора, обединени от желанието да изпълваме всеки миг от живота си с цвят, смях, смисъл и вдъхновение. Водени сме от импулса да творим нашата мечтана реалност и да я проявяваме, тоест истински да я живеем. Свързват ни цветята на доктор Бах и желанието да познаваме себе си в дълбочина. Цветята са чудесен помощник в този процес. Нашето послание „Аз живея през цветята!” постепенно се превърна в наш начин на живот. Живеем през любовта, живеем, водени от душата, знаейки, че единствено тя знае кое е най-добро за нас.

Как го постигаме?

Като не спираме да търсим вътрешния си център, като проявяваме все по-смело личната си сила, изпълнени с вярата, че животът е скъпоценен дар и всяка секунда си струва да бъде изживяна пълноценно и със страст. Но не мислете, че не минаваме през трудни моменти. Имаме ги и то често, но ги посрещаме с отворени сърца и готовността да разберем защо идват при нас и каква опитност носят. Подкрепящата енергия на цветята и на цветната ни група е това, което ни държи, а знанието, че сме заедно по пътя, е най-голямата ни ценност и богатство. Ето в това любящо и топло пространство каним и теб!

Създадохме Празник на Цветовете:

 • за да споделим нашата истина с теб
 • за да намериш сродни души
 • за да чуеш със сърцето си отговори на въпросите, които отдавна търсиш
 • за да заявиш силата си пред света
 • за да дадеш израз на твореца в теб, така както напира отвътре – чрез песен, танц, рисуване, писане на истории, оцветяване, моделиране и какво ли още не
 • за да откриеш своята истинска природа
 • за да се забавляваш и да празнуваш живота


  И бъди сигурен/на, че дните, които ще споделим, ще оставят траен отпечатък в теб.

  Ще оцветим всичко по нов начин!

  Предстоят чудни вълшебства!

  С обич, Цветните хора!